Plötsligt händer det...

Mitt hjärta riktigt hamrar i bröstet på mig. Det ringde en rekryterare nyss! "Hej, du har sökt jobb hos oss..." Och min första tanke var att "gud, vad överambitiöst, ringer de runt och talar om för alla som blivit ratade, det räcker väl med att skicka ett tack-för-visat-intresse-mejl". Men självklart var det inte så, utan hon ville fråga när jag kan komma på intervju! :D Jag ska dit på måndag.

Jag studsade runt i lägenheten och fnittrade när vi lagt på. Men nu försöker jag lugna ner mig. Liksom, bara för att jag får komma på intervju så betyder det inte att det är klart. De kommer att se hur blyg och tillbakadragen, för att inte säga skräckslagen, jag är och så kommer de inte vilja ha mig. Men jag får väl se det som social träning. Och en stor ära att de plockat ut mig ur högen av ansökningar.

Kommentarer
Livrädd

Iiiiihhhh! studsar också Du kanske ska upprepa studsandet på intervjun? Då kommer du garanterat att sticka ut ;) Håller alla mina fem tummar för att det går bra! :D

2011-03-24 @ 12:27:04
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
Fobisk

Kul! Tycker du är otroligt modig som ens vågar söka. Bra erfarenhet att få komma iväg på arbetsintervju. Sen kommer de själva vara nervösa - de vill också göra bra intryck på dig så att du inte blir avskräckt utan vill ha jobbet.Håller tummarna för dig, och du får hålla oss uppdaterade!

2011-03-24 @ 12:30:01
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback