Läkarsamtal

Nu har jag pratat med en läkare på Vuxenpsyk. Och vi kom gemensamt fram till att jag ska öka Sertralin-dosen till 150 mg, med start imorgon. Han kommer att ringa igen om några veckor och kolla effekten.

Tog jag upp Arbetsförmedlingen? Nja, inte direkt. Jag sa att jag ska på anställningsintervju på måndag och att det kommer förstöra hela helgen. Men det fick honom mest att skratta och jag kom mig inte för att be om hjälp med Arbetsförmedlingen.

Tog jag upp KBT-studien? Ja, faktiskt. Och han undrade om jag tänkte söka till den igen eller arbeta själv med studiematerialet eller om jag ville ha traditionell KBT. Och jag bara "eh...jag vet inte" och han sa att "nä, det är ju inte lätt att veta" och sen var det inte mer med det.

Så nu ska jag medicinera bort mina problem, ha en kul helg med The Ark-konsert och släktkalas - och försöka att inte framstå som alltför störd under anställningsintervjun. (Jag ska även försöka att inte bli alltför besviken när de ringer och säger att "tyvääärr, du är för BLYG".)

Kommentarer
Becca

De där med antidepp medicin är en evighetsgrej känns det som, jag har haft min i ja va fan kan de va 5-6år och missar jag några dagar blir ja koko bello i hjärnan och gråter över ingenting och typ hela tiden, känslig som ett nervvrak kan man säga... usch! Måste säga att ja gillar din blogg kikat lite på den och tummen upp!!

2011-03-25 @ 10:43:45
URL: http://myranstankar.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback