Kattskräck

Jag gick precis upp. Det beror delvis på att jag låg och läste en av mina favoritböcker inatt och inte lyckades slita mig från den förrän bortåt tretiden.

Men mest berodde det nog på att jag kom att tänka på att det snart är ett år sedan min katt vaccinerades av katthjälpsorganisationen som räddade henne från livet på gatan, och att det alltså är dags för mig att ta henne till veterinären för en omvaccination. Och det känns jävligt jobbigt - på alla plan.

Det senaste veterinärbesöket, när hon var sjuk i vintras, gick ju inte direkt lysande. Och jag vill verkligen inte göra henne så stressad och rädd igen. Inte för att jag tänker ta henne till samma veterinär - aldrig i livet!!! - men hon kommer säkert associera situationen till honom och hans metoder.

Och så läste jag på vaccinationskortet att "det är viktigt att katten inte är stressad eller stressas vid vaccinationstillfället". Hur fan ska det gå till?!? Hon kommer vara livrädd.

Och så har vi ju min egen rädsla... Att först behöva ringa till veterinären och förklara situationen och boka en tid, och sedan åka dit. Men det är en bagatell i sammanhanget. Jag klarar det för hennes skull. Men hur ska hon klara det??? :(

Kommentarer
Lillasyster

Gums, vill du att jag ska följa med er? <3

2011-03-21 @ 13:07:28

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback