Mamma - min räddare i nöden

Ikväll har jag varit på allsång. Det var jättetrevligt, men jag kände verkligen av att jag inte är som alla andra. Jag var spänd i stort sett hela tiden, tyckte det var jobbigt att gå de femtio meterna fram till papperskorgen och slänga ett bananskal (men jag gjorde det ändå), såg till att inte sjunga så starkt, svarade knappt på tilltal när vänliga främmande människor sa något till mig...

And worst of all... När man köpte allsångshäfte fick man en biljett, och när det senare blev dragning var jag förstås rädd för att vinna och behöva gå fram och hämta pris...och jag vann faktiskt! :S Men tack och lov behövde jag bara vända mig till mamma och säga "jag vill inte!" och så tog hon min biljett och gick fram istället för mig. Jag var rädd att hon skulle insistera på att jag skulle göra det själv ("det är bra träning för dig bla bla bla"), men hon hjälpte mig utan några som helst diskussioner. :)

(Foto: digitalart / FreeDigitalPhotos.net)

Kommentarer
Lillasyster

Heja mamma! <3 :)

2011-07-22 @ 09:19:18

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback