Kvällslektyr

Tredje natten i rad med sömntablett. Men jag var lite tveksam till det, så jag drog fram bipacksedeln för att kolla så att det inte skulle vara farligt. Men det verkade inte så, jag fick till och med intrycket av att det är meningen(!) att man ska ta dem varje kväll under en period.

Men jag läste några andra saker jag tyckte var intressanta. Det stod att det är OLÄMPLIGT att ta tabletterna om man har andningssvårigheter (jag har astma) eller i kombination med psykofarmaka (jag tar 150 mg antidepp om dagen). Texten påstod dessutom att hallucinationer tillhör de OVANLIGA biverkningarna (yeah right). Men kronan på verket var ändå informationen om att tabletterna kan orsaka DÅSIGHET (no shit, för det är ju inte det som är syftet med sömntabletter?!).

Hur som helst. Jag fick mig ett gott skratt och en god natts sömn. Och idag ska jag på utflykt, vilket förhoppningsvis kommer att fylla mig med så många intryck att jag somnar på egen hand ikväll.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback