Dagarna blir långa när man konstant är på helspänn

Det blev sex timmar på universitetet idag. :( När jag kom hem lade jag mig platt på köksgolvet och kände mig helt död. Men efter lite mat, en varm dusch och en bra film piggnade jag till lite. Dessutom är syrran här, och det är ju alltid trevligt. :)

Men nu måste jag sova. Imorgon är en ny terrordag. Upp kl. 6, framme vid universitetet kl. 9, jobba med grupparbete där fram till kl. 15.30 när jag ska till terapeuten (sista samtalet, för i vår kommer jag inte plugga på det universitetet och får inte fortsätta gå till den studenthälsan), i bästa fall hinner jag med 16.20-bussen och är i så fall hemma i lägenheten någon gång mellan 17.15-17.30... Fan, jag blir trött bara jag tänker på det! :S Godnatt!!

Kommentarer
Maria

Verkar jobbigt att hela tiden fokusera på hur länge man måste göra/har gjort det man inte tycker om att göra. Kanske skulle det vara bättre att inte räkna och fokusera på antalet timmar du är hemifrån? De blir ju inte färre för att man konstant räknar dem... De måste ju ändå uthärdas liksom. "Just do it!" har ju Nike så klokt hittat på :)

2011-01-18 @ 22:43:57

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback