Angående självhjälpsboken

By the way, jag fick en fråga tidigare idag angående självhjälpsboken jag börjat arbeta utifrån;Jag har tyvärr bara arbetat mig igenom första kapitlet än så länge. Tanken var att jag skulle arbeta med ett kapitel i veckan, men jag har tyvärr inte hunnit börja med kapitel 2 än. Det är lite mycket just nu, med anställningsintervjun igår, tenta och slutseminarium nästa vecka, omfattande grupparbete på universitetet...och så nu min lilla kisse som blivit dålig.

Och nästa vecka kommer jag att ha en studietakt på 225 %, för någon dumjävel har kommit på den briljanta idén att starta vissa vårterminskurser (självklart tre av dem jag ska gå!) innan höstterminen hunnit sluta. Så nästa vecka blir det både höst- och vårtermin för min del.

Men efter fredag nästa vecka är jag "fri" igen (då kommer jag "bara" ha en studietakt på 125 %), så då kommer jag förhoppningsvis att kunna ta tag i kapitel 2. Och då kommer jag bättre kunna svara på om boken är bra eller inte. Har du själv läst den, Pernilla? Eller har du någon annan bok som du kan tipsa om?

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback