Klafs klafs från söka-jobb-trots-att-det-är-meningslöst-träsket

Nu har jag uppdaterat mitt CV hos ett av bemanningsföretagen (efter lätta påtryckningar från välmenande släktingar). Men min entusiasm när jag skrev det personliga brevet låg på noll (ångesten däremot låg på topp) och mina förhoppningar om att få svar är om möjligt ännu lägre. För om jag överhuvudtaget får komma på intervju, så kommer jag ändå bara få höra att jag är för blyg, för tystlåten, ger ett osäkert intryck och så vidare. Vad är det för mening med att ens försöka?! Det resulterar bara i falska förhoppningar, krossat självförtroende och förmörkad framtidsbild.

Usch, nu blir jag sådär mörk till sinnet som jag alltid blir när tankarna styrs in på JOBB och FRAMTIDEN och annat skit. Bäst jag slutar nu, innan jag börjar gråta och övermannas helt av hopplöshetskänslorna.

Kommentarer
Linda

Alla tankar på framtiden är jobbigt. Jag försöker bara tänka på nuet just nu men tankarna gör som de vill.suck. Skönt att du får hjälp.

2011-02-22 @ 01:01:16
URL: http://nakit.webblogg.se/
lilla

Tala gärna om för dem att det är på intervjun du är tystlåten och att du behöver jobba för att få ett starkare självförtroende. Att det tar på självförtroendet att aldrig få ett positivt besked och tala om för dem vad himla bra du är på din sak.. försök att säga att du är nervös för det här med intervjun men att du kommer fixa jobbet så mycket bättre men att du aldrig får chansen att visa det, jag tror ärlighet varar längst.. ett litet tips bara

lycka till, jag tror du har ett jobb till sommaren

2011-02-22 @ 19:18:45

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback