Djävulen bär Prada

Till slut gav jag upp försöken att plugga, stängde av mobilen och satte på en film istället. Jag trodde att jag bara tog en film "ur högen" - det var först efteråt jag insåg att mitt undermedvetna måste ha gjort ett ytterst medvetet val när jag öppnade filmskåpet.

För filmen handlar på sätt och vis om mig. Så som jag vill att det ska vara. Jag vill kunna söka ett jobb, där den som intervjuar mig ser mig som ytterst olämplig men ger mig chansen i alla fall - och sedan visar det sig att jag klarar jobbet skitbra, att jag anpassar mig, lär mig.

Men så funkar det förstås inte i verkligheten. I verkligheten måste man passa in i mallen redan från början, annars är det kört. Jag vet det...men det var skönt att få drömma om en annan verklighet för en liten stund.


Kommentarer
Sandy - Motivationsbloggen

sv: Vad fina citat! "Avundas aldrig någon hans lycka - du känner inte till hans hemliga sorger." fick mig att fundera ganska mycket, mycket sann (:

2011-02-18 @ 14:32:54
URL: http://sandyhall.blogg.se/
lilla

Jag lovar att den dagen kommer för dig också, vad studerar du till?

2011-02-19 @ 09:40:48
URL: http://www.frokenandreasson.blogspot.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback