Min osunda inställning till mat

Jag fattar inte varför man måste ÄTA så himla mycket under julen. Det är bara mat mat MAT hela jävla tiden. :S Man hinner ju inte ens bli hungrig innan det är dags att äta nästa gång.

Jag blir ÄCKLAD!!!

Efter julbordet i förrgår blev jag illamående. Jag skyndade ut i trädgården, för jag var övertygad om att jag skulle spy. :S Och jag stod och hulkade över blomrabatten en stund, men det kom inget. Om jag hade vågat skulle jag ha stoppat fingrarna i halsen. För jag ville verkligen inte ha all den där maten i mig.

Jag känner mig fet och äcklig i vanliga fall när jag har ätit - men efter julbordet, då var det rent HEMSKT!!! Jag stod nästan och grät där ute i trädgården, för att det kändes så hemskt...och för att min egen reaktion skrämde mig. Ska jag driva mig själv ner i anorexi- och bulimiträsket nu också, utöver all annan skit?! Det vill jag inte. :(

Tur att jag inte har vågen med mig hit (jag är hos mamma över julen). I vanliga fall väger jag mig flera gånger om dagen, men nu har jag inte kontrollerat vikten på flera dagar. Ska snart ut och gå en promenad runt byn dock. Och det kommer jag nog fortsätta med varenda dag medan jag är här.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback