Lussekatter och stjärnor

Jag, som har varit helt off vad gäller den stundande julen, fick idag plötsligt för mig att jag skulle skriva julkort. Söta syster var på stan just då och köpte med sig julfrimärken och kort innan hon kom hit för luciafika. Så nu är årets julkort skrivna och nerstoppade i postens lilla julkortspåse. :thumbup:


Min egen lilla lussekatt. Hon "hjälpte till" med julkortsskrivandet genom att gömma pennorna under mattan och trampa och slicka på korten.

I förmiddags var jag hos min jobbcoach för första gången på typ evigheter. Jag kände mig lite låg när jag kom dit, men när jag gick därifrån kändes det jättebra. Vi diskuterade bland annat det som kom upp hos psykologen igår, om yttre krav kontra inre motivation gällande mitt jobbsökande. Och jag fick låna en bok som jag ska läsa till vårt nästa möte.


Vi tittade på problemet "Malin har inget jobb" utifrån Dubbelstjärnan.

Under eftermiddagen har jag mejlat till en massa små redovisningsbyråer här i stan och frågat om jag får praktisera där. De flesta har inte svarat än, några stycken har svarat nej - och en har svarat att jag ska kontakta honom så att vi kan boka in ett möte. :bigeyes: Roligt, läskigt, spännande... (Fortsättning följer.)

Kommentarer
Lillasyster

Det var mysigt att umgås med dig och lussekatten <3 :)

2011-12-14 @ 11:39:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback