Att klara av saker

"Hej, jag skulle vilja ha en utgåva av Robinson Crusoe som inte är förkortad eller omarbetad."

Jag repeterade denna mening inne i huvudet om och om igen på vägen till biblioteket förut - och i kön till informationsdisken. Jag var nervös, fick svårt att andas, fick blackout och glömde bort vad jag skulle säga trots att jag upprepade det hela tiden som ett mantra. Jag övervägde att gå därifrån, men det var inte så mycket folk så det skulle ju märkas - och de skulle säkert tycka det var konstigt att jag stod i kö en lång stund och sedan bara gick därifrån.

Så jag stod kvar. Och när det blev min tur satte jag mig på stolen vid informationsdisken och sa jag "Hej, jag skulle vilja ha en utgåva av Robinson Crusoe som inte är förkortad eller omarbetad" helt utan problem och fick det till och med att låta ganska naturligt och inte alls som något jag tränat på i typ 20 minuter. Och bibliotekarien var jättetrevlig och småpratade med mig medan hon sökte i databasen. Och hon lade in en beställning och jag log och tackade så mycket för hjälpen.

Jag är så stolt över mig själv. :D

Kommentarer
Lillasyster

Du är duktig, gumman! :)

2011-12-16 @ 12:24:39

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback