Arbetsförnedringen

Julfirande på landet + Segt mobilt bredband + Fullspäckat schema = Extremt dålig blogguppdatering

Men nu är jag här i alla fall. Har en hel del att skriva, men det får vänta tills jag kommer hem. Här är i alla fall senaste nytt från Cirkus Arbetsförmedlingen...De skiter alltså i att jag är funktionshindrad utan stirrar sig blinda på det faktum att jag är ung och fortsätter tjata om den jäkla Jobbgarantin för ungdomar. De skiter även i att jag har eget boende och inte kan leva på den tattiga ersättning jag skulle få om jag gick med i Jobbgarantin för ungdomar. JAG KAN INTE LEVA PÅ 3000-4000 KRONOR I MÅNADEN FÖR DÅ FÅR JAG VÄLJA MELLAN ATT SVÄLTA IHJÄL ELLER ATT STRUNTA I ATT BETALA HYRAN!!! Så jag måste fortsätta plugga parallellt med praktiken, för jag behöver studiemedlet. Dessutom - vad fan har Arbetsförnedringen med mina studier att göra?! Det är väl upp till mig vad jag ägnar mig åt på min fritid, utanför arbetstid. Om jag sköter min praktik som jag ska, vad fan gör det om jag distansstuderar på kvällar och helger?!

Jag blir så trött. De fattar verkligen INGENTING, de där idioterna!!! :(

Kommentarer
Fobisk

Err, det där är en minst sagt tråkig sits du sitter i. Förstår inte riktigt hur de resonerar. Som du säger borde du kunna deltaga i jobbgarantin, gå på praktiken, för att sedan spendera din fria tid till att studera. Ser inget direkt problem med det.

2011-12-30 @ 23:28:35
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback