Heartbreakers

Jag försöker plugga lite, i väntan på att syrran ska korrekturläsa färdigt min senaste roman. :) Jag har inte läst igenom hela själv än, men det ska jag göra sen när jag får tillbaka den kommenterade versionen av min kära syster.

Det känns alltid lite konstigt när jag har skrivit klart något. Det känns tomt, på något sätt. Just de här karaktärerna har jag "levt" med ända sen i september (eller ja, egentligen ända sen jag var 14 år, det var då jag började skriva på den här historien men sen blev den liggande bortglömd på någon gammal hårddisk tills jag återfann den i somras och fick lust att spinna vidare på den) - och när jag skrev sista raden i förrgår kväll var det som om de försvann. :( Det känns tomt att inte "prata" med dem dagligen längre. Jag saknar dem faktiskt.

Men jag får väl läsa om dem snart, ikväll kanske. Och så har jag ju fortfarande kvar listan med inspirationsmusik att lyssna på. :)Playing with fire - Brolle Jr
I'm only me when I'm with you - Taylor Swift
I was born to love you - Queen
Superstar - Taylor Swift
I'm not a girl, not yet a woman - Britney Spears
Never be afraid again - Christian Walz
Listen girl - Johan Östberg
Fly on the wall - Miley Cirus
Superman - Taylor Swift
Livin' on a prayer - Bon Jovi
Summer of '69 - Bryan Adams
Nobody's home - Avril Lavigne
Save me - Queen
Untouched - The Veronicas

...och cirka 70-80 låtar till. :P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback