Triss

Har haft Livrädd här idag. :) Hon hade med sig en Triss-lott (vi har ju bestämt oss för att bli rika, hon och jag) och det var 50 kronor på den så vi traskade iväg till kiosken som sålt flest storvinstlotter här i stan och bytte in lotten mot två nya. Som det inte var vinst på. (Vi får bli rika en annan dag istället.)

Och så tittade vi på Veronika bestämmer sig för att dö.Ibland önskar jag faktiskt att jag bodde på ett psykhem. Att bli omhändertagen, slippa oroa sig...vad skönt det skulle vara. (Enda haken är att jag vill vara självständig och få ha min katt hos mig - så jag får väl stanna kvar hemma, trots allt.)

Kommentarer
Lillasyster

Jag kan pyssla om dig <3 :) Men jag tänker också med den filmen att det är ju så ironiskt att hon ska behöva försöka ta livet av sig för att få kärlek. Jag menar, finns det något sånt hinder man måste övervinna för att träffa någon? Något mindre drastiskt, menar jag? Om någon vet så hojta!

2011-04-07 @ 21:48:32
URL: http://spegelhimlen.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback