Mitt i natten hos mig

Jag kunde inte somna igår kväll. :( Men jag tog ingen sömntablett, för det gjorde jag ju senast i förrgår och jag får inte ta dem oftare än typ en gång i veckan för psyk eftersom de är beroendeframkallande. Så vad gjorde jag? Jag rusade ut i köket och rotade fram bakingredienser och bakade en plåt kakor! :D Jag skymtade några grannar utanför på gården, och jag hade glömt dra ner rullgardinen i köket - och där stod jag mitt i natten i linne och trosor och en elvisp i högsta hugg. :P Nu får man väl verkligen psykfallsstämpel... Men projektet hade önskat effekt - jag blev trött och kunde somna ganska snart efter att jag gått och lagt mig igen. :)

Kommentarer
Lillasyster

Kan alltid ringa mig, vet du :) Det är helt i sin ordning att baka kakor om natten, då kanske det blir drömmar ;) Men skit i grannarna, du får göra som du vill :)

2011-04-08 @ 10:56:17
Anonym

Det är ju precis så man ska göra.. bra gjort och bry dig inte om grannarna!

2011-04-12 @ 15:35:34
ninemile

Men du ska ju BADA säger jag ju.....;)

(säger hon som trycker i sig lite stilnoct varje kväll);)Nä men imovane ja visst det kan man väl bli beroende av men vad händer jo....pillret slutar funka på dig kångt före det för att du blir immun och skulle behöva högre doser....de e DÅ de börjar...men varför tar du inte en halv men lite oftare då? Hur starka e dom? Nu förtiden tar jag ju inte 1x10mg stilnoct +2xpropavan. Jag tar oftast en halv stilnoct jue. thats it.....!!!! Pröva med en halt...då har du i alla fall 2 nätter räddade=)

Och läkarna läser i FASS!!!!! Dom har fan inte prövat nåt av de här själva som vad vet dom....allt går inte att läsa sig till!!!! Om du skulle ta Imovane 5 ggr i veckan e du inte beroende för det.....kram

2011-04-15 @ 08:26:30
URL: http://ninemile.blogg.se/
The Worrying Kind

ninemile: De är på 7,5 mg... Jag tar en hel nu, förut tog jag en halv. Jag tror inte att en halv räcker längre, men jag kan ju prova nästa gång... Tack för råden, vilken tur att jag har en egen knarkexpert till hands! ;)

2011-04-15 @ 10:09:56
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback