Varför?

Ängslan ligger och gnager i magen. Jag vet inte riktigt varför, men den är där likförbannat. Kanske är det börja-ny-kurs-nerverna som spökar. Jag ska iväg på första föreläsningen på nya kursen om några timmar. Men i så fall är det ju löjligt - det kommer att vara samma lärare, samma klass och till och med samma lokal som på förra kursen. Så varför skulle jag vara nervös för det?!

Det kan också vara det att jag ska till tandläkaren och eventuellt dra ut en visdomstand imorgon. Men jag har inte tandläkarskräck, jag tycker tvärtom att det är ganska roligt att gå till tandläkaren.

Troligare är nog att det är efter-mässan-ångest. Jag känner att jag inte gjorde särskilt bra ifrån mig under andra mässdagen, och det förtog lite av den succékänsla som första dagen lämnade efter sig. Och då sätter jag-kommer-aldrig-få-något-jobb-tankarna igång. Såklart.

Och så är det ju höst. Och det gör ju inte saken bättre.

Men annars? Annars mår jag ganska bra. Och jag tror nog att ängslan kommer att ha försvunnit till kvällen. Eller till imorgon.


Kommentarer
Celia

Min ängsla och oro blir oftast värre framåt kvällen :(

2010-10-04 @ 20:07:38
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Lillasyster

Och det är ju inte ett dugg oroande att du tycker att det är roligt hos tandläkaren! Jag lider ju varje gång jag är där!Du kommer visst få jobb, gums <3 Mer troligt än att jag kommer få det iaf haha

2010-10-05 @ 16:17:38

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback