Vägval

Jag är kvar på universitetet, har varit här sen 07:40 imorse - och jag kommer förmodligen behöva sitta här till 17:00. Inte världens roligaste, efter en natt med 4-5 timmars sömn. Men det känns inte som världens undergång ändå. Jag har varit hos studievägledaren idag och hon hade många kloka saker att säga. Hon målade upp mina olika vägval;

1) Jag fortsätter plugga 150 % terminen ut och ägnar våren åt magisteruppsatsen.

2) Jag fortsätter plugga 150 % terminen ut och ägnar våren åt fristående kurser och/eller börjar jobba.

3) Jag hoppar av den skitjobbiga kursen, som är på 100 %, och fortsätter bara gå den andra, som är på 50 %. I vår läser jag fristående kurser och/eller jobbar.

Jag måste säga att alternativ 3 låter VÄLDIGT lockande. Alternativ 2 låter jobbigt men överkomligt. Men tyvärr kommer jag nog genomföra alternativ 1, även om hela mitt inre skriker NEEEJ. Men men...jag får fundera över det här, vad som är klokast hälsomässigt, yrkesmässigt och så vidare.

Kommentarer
Lillasyster

Varför kommer jag att tänka på Jack Sparrow när han säger: "Jag tycker att vi har uppnått något alldeles särskilt... grammatiskt... ekumeniskt... (m.m., m.m.)"? ;)Du borde läsa lite Paulo Coelho, Elisabet Nemert och Mitch Albom innan du bestämmer dig, gumman. Det räcker med några stycken här och där så känner man sig genast visare :)

2010-11-25 @ 19:45:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback