Testar, 1 2 3

Jag är rastlös, så jag har roat mig med att göra ett social fobi-test på nätet. "Du har förmodligen kraftig social fobi", fick jag till svar. Dumma test. Jag som har utvecklats skitmycket de sista åren! Men än är det lång väg kvar... Det vet jag ju egentligen, men det känns trist att få det svart på vitt.

Kommentarer
Lillasyster

Skit i det, gums. Såna där tester är alltid idiotiska. Gör man IQ-tester så är man ena sekunden helt retard och nästa Einstein, gör man personlighetstester så är man supersocial och i nästa superblyg, etc. så jag litar inte på såna där grejer, det är bara lite kul att göra ibland men inget att ta på för stort allvar. Känner du efter så vet du ju själv att du har utvecklats enormt :)

2010-11-04 @ 21:26:14
Heidi

Hej tänkte bara fråga när började din fobi? och varför tror du den uppstod? :)tråkigt det där med testet, men fortsätt jobba lika bra som du gör så kommer du säkert komma över den! :)

2010-11-04 @ 22:42:22
The Worrying Kind

Svar till Heidi:Det är svårt att säga när fobin uppstod, eftersom jag alltid varit väldigt blyg, känslig och så vidare. Men jag tror att det var under första terminen på gymnasiet, när jag var 15 (nu är jag 22). Det var då panikattackerna började i alla fall.Varför den uppstod vet jag inte, det vet nog ingen - forskarna är ju inte riktigt överens om varför man får social fobi. Det är väl en kombination av olika saker, skulle jag tro.Tack för att du läser min blogg! :)

2010-11-05 @ 00:34:50
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback