Begynnande uppmärksamhet

Har nu fått två kommentarer (varav en seriös) på min blogg. Det är jättekul, men samtidigt jätteläskigt. Min inställning till uppmärksamhet och feedback är minst sagt splittrad.

Å ena sidan vill jag inget hellre än att bli sedd och uppskattad för det jag gör. Jag vill känna att jag finns och att jag är omtyckt för den jag är. Det är väl ett behov som alla människor har, kan jag tänka mig.

Men för att folk ska se en så måste man ju våga visa vem man är. Än så länge har jag varken bilder eller någon ruta med personlig information på bloggen. Än så länge är jag en halvanonym tjej som pressar fram blogginlägg under malande prestationsångest.

Jag är så rädd för vad folk ska tycka om det jag skriver. :S Jag har alldeles för lätt för att ta saker och ting personligt. En negativ kommentar skulle kännas som en totalsågning av hela min person.

Men nu ska jag inte göra som jag brukar och ta ut allting i förväg, eller "måla fan på väggen" som vissa skulle uttrycka det. Kommentarerna hittills är ju faktiskt positiva. :) Det måste jag komma ihåg.

Kommentarer
Syster

Jag uppskattar dig och är stolt över dig. Du är den bästa syster man kan ha <3

2010-03-16 @ 19:12:58

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback