Utsiktslöst

;( ;( ;(

Ta livet av sig eller leva på socialbidrag? Det är väl alternativen. För någon framtid har jag inte.

"Det är alltid mörkt innan solen går upp", säger syrran. Men när fan går solen upp då???


Kommentarer
Maria

Går du och får någon hjälp som är produktiv? Samtalskontakten på studenthälsan, är den bra?Om du är motiverad och faktiskt går in för att förändra de negativa tankemönsterna du har, så finns det tekniker för det. Men det krävs ju att du är villig att lägga din upplevda identitet som obotlig pessimist på hyllan.Jag känner igen hopplösheten du upplever, och du är verkligen tapper som utsätter dig för situationer i din vardag som är jobbiga. Du verkar inte ge dig, stor eloge för det! Jag tror att om du får den sista motivationen, där du ser ljuset i tunneln och verkligen vill och kan kämpa för att komma dit, så kommer allt kunna förbättras för dig enormt! Jag hoppas verkligen det. Fortsätt kämpa!

2010-12-02 @ 21:52:01
Lillasyster

Inte så, inte så, stumpan! :( kramasDen bästa lösningen kommer ju Carl(?) med: "Och jag gifter mig rikt!" :DStumpan, läs Paulo, Elisabet och Mitch, det är uppiggande böcker som leder till nya tankebanor :)

2010-12-03 @ 09:50:11

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback